Agenda

Kerst in de crypte van de KoepelKathedraal

Laat je meevoeren en betoveren in de ondergrondse crypte van de KoepelKathedraal van Haarlem. Daar is het kerst! Met wel 300 prachtige kerstgroepen, een modelspoorbaan, heel veel verlichte kerstbomen, kinderen kunnen er heerlijk knutselen en je kunt er je eigen kerstdecoratie maken.

Lees meer

150 maal de Kathedraal

Tot zaterdag 26 oktober is in het KathedraalMuseum een tentoonstelling van unieke historische ansichtkaarten te bewonderen. Onlangs verwierf het KathedraalMuseum een unieke verzameling: bijna 150 historische ansichtkaarten uit de periode 1900-heden, die alle de kathedraal tonen. Oud-haarlemmer Joep van Ommeren verzamelde ze gedurende tientallen jaren. De expositie is aangevuld met enkele andere ‘aanzichten’ van de...

Lees meer

Diensten & vieringen

In de KoepelKathedraal Haarlem vinden verschillende diensten en vieringen plaats. Op de website van de Parochie van Sint Bavo kun je alle informatie vinden.

Lees meer

Kerstmis met de Choir of Clare College Cambridge

Kerstconcert op donderdag 19 december 2019 in de Kathedraal St. Bavo aan de Leidsevaart in Haarlem (ingang onder de torens!). Aanvang 20.00 uur. m.m.v. de Bavo Cantorij o.l.v. Sanne Nieuwenhuijsen The Choir of Clare College, Cambridge maakt dit jaar zijn debuut in de Kathedraal St. Bavo te Haarlem met “A Clare Christmas”. Er worden feestelijke...

Lees meer

Kerstconcert met Monteverdi, Buxtehude en Sandström

Kerstconcert op zaterdag 14 december 2019 in de Kathedraal St. Bavo aan de Leidsevaart in Haarlem (ingang onder de torens!). Aanvang 19.00 uur. Met stukken van Monteverdi, Buxtehude en Sandström uitgevoerd door het Kathedrale Koor St. Bavo. Kaarten te koop via Bavoconcert.nl.  

Lees meer

Op de hoogte blijven

Wil je het laatste nieuws over de KoepelKathedraal Haarlem niet missen? We houden je graag op de hoogte!